Sugeng rawuh ing situs web iki!

Kemasan Kaca Kosmetik Khusus Ahli Pabrik

SINCE 2009 SHANGHAI ROWELL spesialis ing paket kaca kosmetik.

Rowell spesialisasi ing paket kanggo macem-macem produk kosmetik lan misi kanggo ngladeni para pelanggan nggawe gaweyan gampang lan mbantu dheweke ngluncurake pasar kanthi macem-macem desain lan paket anyar.

Kedatangan Anyar

Produk Produk

Warta Paling Anyar

  • Pameran Kaendahan Internasional Overseas 2019

    Wektu Pameran Jeneng Pameran Tempat Pameran nomer Sesi 2019/03 / 14-18 Cosmoprof Bologna Bologna Sesi kaping sèket kaping pindho / 2019/04 / 15-17 Kaendahan Donya ing Wétan Tengah Sesi Puluh Puluh 2019/06 / 18-21 ROSUPAK Moskow Moskwa Rong puluh rong sesi 2019/09 / 18-20 ...

  • Gotong royong ing Inter Charm Korea

    Nampilake desain unik lan materi anyar ing paket, narik pengunjung sing mandheg lan takon babagan conto. Wis ngadeg kerjasama awal karo pelanggan potensial, Kudu sukses rawuh ing Korea sing nuduhake. Muga-muga luwih akeh lan desain desain anyar bakal ditampilake ing 2020 taun.

ROWELL Apa Iki

  • We provide a complete door to door service via International express (DHL/UPS/TNT/Fedex), air or sea transportation. We provide a complete door to door service via International express (DHL/UPS/TNT/Fedex), air or sea transportation.

    Pangiriman Pintu Pintu

    Kita nyedhiyakake layanan lengkap kanggo lawang liwat ruangan internasional Express (DHL / UPS / TNT / Fedex), transportasi udhara utawa segara.

  • All ROWELL products with one year warranty, just contact us for any quality problem. All ROWELL products with one year warranty, just contact us for any quality problem.

    Jaminan 1 Taun

    Kabeh produk ROWELL kanthi garansi setaun, hubungi kita mung kanggo masalah kualitas.

  • Arofessional QC team 24-hour online during mass production, all products qualified before delivery.  Arofessional QC team 24-hour online during mass production, all products qualified before delivery.

    Pemriksaan QC 24-Jam

    Tim QC Arofesional 24 jam sajrone produksi massal, kabeh produk sing mumpuni sadurunge dikirim.